Vergaderen Deventer

Nieuw Rollecate beschikt over een ruime vergaderzaal met alle voorzieningen welke verwacht mogen worden van een professionele vergaderruimte. De grootte van de vergaderruimte is bijna 75 m². Vergaderen Deventer is dus ook mogelijk in de vergaderzalen van Nieuw Rollecate. De vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken zoals een beamer, projectiewand, flipover, geluidsinstallatie en draadloos internet (WiFi). De vergaderruimte beschikt over een eigen entree, pantry en een toiletgroep.

Nieuw Rollecate beschikt over een eigen keuken. U kunt uw vergaderarrangement uitbreiden met een ontbijt, lunch, diner of tussendoortjes en genieten van gevarieerde maaltijden, onder andere met lokale streekproducten, gemaakt door onze chef-kok.

Ook behoort het tot de mogelijkheden om een rondleiding te krijgen door het complete pand, inclusief een uitleg over het vernieuwende zorgconcept.

Vergaderen bij Nieuw Rollecate is op loopafstand van het Centraal Station in Deventer. De looptijd bedraagt zo’n 10 minuten. Het vriendelijke, historische, centrum van de Hanzestad Deventer is eenvoudig te bereiken vanaf Nieuw Rollecate. Nieuw Rollecate kan daardoor uitstekend als uitvalsbasis dienen voor arrangementen in combinatie met een culturele of actieve activiteit.

Vraag hier een vergaderzaal / meer informatie aan.

 

Trap Muur Nieuw Rollecate Tuin Hoog Tafel Nieuw Rollecate