Wonen met zorg 

Een zorgbehoefte verandert in de loop der jaren. Daarom biedt Nieuw Rollecate zorg op maat, dat is zorg aangepast aan uw wensen en behoeften. Voorheen noemden we dat particuliere zorg. Het betreft zorg waarvoor u bent geïndiceerd door het CIZ (Centrale Indicatiestelling Zorg), dat kan verschillen van eenvoudige huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging.

Bij Nieuw Rollecate zijn veel mogelijkheden voor zowel permanente zorg, tijdelijke zorg als zorg op maat. Ook wanneer het gaat om dementiezorg en psychogeriatrische-, of zelfs terminale zorg kunt u bij ons terecht.

Wanneer u nog geen directe zorgvraag hebt, maar wel (alvast) wilt wonen in een prettige en veilige omgeving, dan kan dat ook bij ons. Het wonen in Nieuw Rollecate zorgt ervoor dat wanneer u een zorgbehoefte krijgt, de juiste hulp direct binnen handbereik is. Daarnaast bent u verzekerd van dagelijks meerdere keren per dag een verse maaltijd. Ook kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en is er tijdens de maaltijden, in de lounge en de brasserie, altijd gelegenheid voor sociale interactie..

Ook ’s nachts staan onze Zorgbutlers voor u klaar. Een geruststellende gedachte, want veiligheid staat immers voorop.

Lounge TV Nieuw Rollecate Particuliere zorg

Lounge TV Nieuw Rollecate Particuliere zorg