Wellness en verzorging Nieuw Rollecate

Naast uitstekende zorg faciliteert Nieuw Rollecate tal van diensten en services ter ontspanning, ter verzorging of aansluitend aan een zorgvraag.

Wellness Nieuw Rollecate Handdoeken wellness Nieuw Rollecate
.

Wellness 

Nieuw Rollecate beschikt over een eigen en inpandige royale wellnessruimte waar meerdere diensten op afspraak beschikbaar zijn. Deze worden uitgevoerd door professionals waar wij mee samenwerken. Zo bent u verzekerd van kwalitatief uitstekende dienstverlening in uw eigen omgeving. Ook kunnen diverse behandelingen (wanneer u dat op prijs stelt) uitgevoerd worden in uw eigen appartement. Het aanbod bestaat onder andere uit;

* Pedicure en voetzorg; complete verzorging van voeten en voetnagels waaronder reinigen, knippen van nagels, verzorging, massage, scrubben, desinfecteren en een ontspannend voetenbad.

* Kapster; knippen voor zowel dames als heren, het aanbrengen van extra ondersteuning in het haar en het zetten van permanent.

* Nagelstyliste; voor het stylen en onderhouden van nagels.

* Schoonheidsspecialiste; gezichtsbehandeling met o.a. epileren, reinigen, aanbrengen van een masker en een massage van handen of voeten.

* Massages; diverse massages waaronder;
– Ontspanningsmassages;
– Massage ter bevordering van lichaamsfuncties door de warmte van de massage;
– Massage ter stimulering van goed evenwicht tussen lichaam en geest.

Al deze behandelingen kunt u vooraf boeken via onze Zorgbutlers. In veel gevallen geldt er ook een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar, dat is afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. Wij kunnen dit, in samenwerking met u, voor u navragen.

 

 

Beweging en ontspanning

Binnen Nieuw Rollecate wordt elke maandag- en donderdagochtend bewegen op muziek georganiseerd. Deze activiteit is van lage intensiteit, maar bevordert wel uw lichaamsbeweging, waardoor u zich na de sessie fitter en vitaler voelt. Deelname is vrij en reserveren is niet nodig. U kunt aansluiten wanneer u dat wilt.

 

 

Zorggerelateerde dienstverlening

Ons team van Zorgbutlers is bevoegd om vanaf het laagste tot het hoogste niveau zorg te verlenen. Daaronder vallen ook behandelingen waarvoor u normaal wellicht uw huisarts, of zelfs het ziekenhuis bezoekt. Meer over deze dienstverlening vindt u hier. Ook is er sprake van nauwe samenwerking met een huisartsenpraktijk en een fysiotherapeut.