Wellness en verzorging Nieuw Rollecate

Naast uitstekende zorg faciliteert Nieuw Rollecate tal van diensten en services ter ontspanning, ter verzorging of aansluitend aan een zorgvraag.


.

Wellness 

Nieuw Rollecate beschikt over een royale wellnessruimte voor persoonlijke verzorging. Hier kunt u onder meer genieten van een behandeling door een schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure en masseur. Allen professionals die uitstekend werk leveren en u graag in de watten leggen. Heeft u specifieke wensen? Dan stemmen wij dat graag af met u en/of uw familie.

Thuiszorg Deventer

Beweging en ontspanning

Hoe u uw dag besteedt, bepaalt u helemaal zelf. Ter aanvulling bieden wij tal van gezamenlijke activiteiten. Iedere week is er een activiteitenprogramma met onder meer muziekoptredens, bloemschikken, handwerken, voorstellingen, een bezoek aan het theater of museum. Verder verwennen we onze gasten graag met bijvoorbeeld ontspannende hand- en stoelmassages.

Dagelijks gaan we eropuit voor een wandeling. Nieuw Rollecate beschikt over een elektrische duo-fiets
waarmee we, als het weer toelaat, samen met ons gasten dagelijks een fietstochtje maken. Ook mantelzorgers kunnen van deze duo-fiets gebruik maken voor een uitstapje met hun dierbare.

In beweging blijven is goed voor lichaam en geest. Wij organiseren daarom verschillende beweging-activiteiten zoals stoelyoga en zwemmen. Deze activiteiten zijn laagdrempelig waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de gezondheid van onze gasten. De bewegingsactiviteiten zijn onderdeel van het valpreventieprogramma, waarbij intensieve samenwerking met de Fysiotherapeut is. Zo blijft u in beweging en actief.

.

Zorggerelateerde dienstverlening

Ons team van Zorgbutlers is bevoegd om elk niveau van zorg te leveren. Vanaf eenvoudige huishoudelijke hulp tot aan het hoogste zorgniveau. Daaronder vallen ook behandelingen waarvoor u normaal wellicht uw huisarts, of zelfs het ziekenhuis bezoekt. Meer over deze dienstverlening vindt u hier. Ook is er sprake van nauwe samenwerking met een huisartsenpraktijk en een fysiotherapeut.