Uitstekende keuken 

Beleving is een belangrijk aspect binnen Nieuw Rollecate. De smaak, de geur en de beleving van het zelf koken voegen zoveel toe, dat we gekozen hebben voor een eigen keuken. U kunt hier genieten van gevarieerde maaltijden, onder andere met lokale streekproducten, gemaakt door één van onze chef-koks en aangepast aan uw specifieke dieetwensen en allergieën. En vindt u het leuk om een handje te helpen in de keuken, dan kunt u plaats nemen aan de zogenoemde chef’s table in de keuken!

In de gezellige keuken en brasserie van Nieuw Rollecate kunt u heerlijk eten.

Keuken Rond Nieuw Rollecate Keuken Kok Nieuw Rollecate

.

Meehelpen met koken 

Groenten wassen, vlees braden, tafel dekken: de chef-kok en Zorgbutlers doet dit dagelijks voor de gasten. En vindt u het leuk om een handje te helpen in de keuken, dan kunt u plaats nemen aan de zogenoemde chef’s table in de keuken!

Dagelijks krijgt u diverse gezonde en lekkere gerechten geserveerd, welke onder andere bereid zijn met streekproducten. Hierbij houdt de kok altijd rekening met uw dieetwensen.

.

.

Streekgebonden producten

Wij maken bij het bereiden van onze gerechten gebruik van streekproducten. Dit zit geworteld in onze visie op koken. Elke streek (zowel nationaal als internationaal) heeft eigen producten en gerechten. Wij proberen deze, waar mogelijk, te verwerken in onze gerechten. Nieuw Rollecate werkt samen met een aantal bedrijven uit de regio, welke streekgebonden producten leveren. Zo wordt er samengewerkt met o.a.:

  • Aspergeboerderij Koks uit Lettele;
  • De Deventer Koekwinkel Bussink uit Deventer;
  • Ambachtsbakker Kuiper uit Deventer;
  • Huuskes uit Enschede;
  • Keurslagerij Harmsen uit Diepenveen;
  • Fleur de Café uit Deventer;
  • Rog Vistraiteur uit Deventer;
  • Fruithandel Nijburg uit Apeldoorn

Bar Bloem Nieuw Rollecate Brasserie Tafel Bar Nieuw Rollecate

Gezellig aanschuiven

Maaltijden zijn bij ons belangrijke momenten in het dagritme. Het zijn belangrijke sociale activiteiten waarbij we bijpraten over de belevenissen van de dag en plannen maken voor morgen. Dat maakt eten gezellig en lekker.

Uiteraard zijn familie en vrienden ook van harte welkom om mee te eten in onze prachtige brasserie en te genieten van onze uitstekende keuken. U kunt hier meer lezen over mee-eten.

Bar Bloem Nieuw Rollecate Brasserie Tafel Bar Nieuw Rollecate

.

.

Eten afhalen 

Bij Nieuw Rollecate kunt u bij zowel het ontbijt, de lunch als het diner mee-eten, het is echter ook mogelijk om een maaltijd af te halen bij ons. Dit geldt voor iedereen, dus ook wanneer u niet woonachtig bent in Nieuw Rollecate. Zo kunt u in uw eigen omgeving genieten van hoogwaardige maaltijden bereidt onder leiding van onze chef-kok. Onze maaltijden zijn zeer vitaminerijk, gevarieerd en daardoor erg gezond.

Wellicht een ideale oplossing voor wanneer u niet (meer) in staat bent om zelf gevarieerde en gezonden maaltijden te bereiden. Maar ook een mogelijke oplossing voor bijvoorbeeld stellen en gezinnen met een druk bestaan.

Onze keuken is uitgerust met speciale apparatuur om de kwaliteit van maaltijden op hoogwaardig niveau te bereiden en te behouden, ook wanneer u eten bij ons afhaalt. Het tarief bedraagt € 10,- per maaltijd. Dit is inclusief voorgerecht of nagerecht.

Wanneer u naast het eten ook het sociale aspect van een maaltijd wilt ervaren, kunt u bij ons mee-eten. Dat kan eenmalig, maar ook frequenter en uiteraard zonder verdere verplichtingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct telefonisch (0570-234014) tot 16:00 uur doorgeven wanneer u een maaltijd wilt afhalen, of mee wilt eten.

.