Appartementen Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate beschikt over 24 woonzorgappartementen waarvan een deel in de karakteristieke voormalige klaslokalen. Deze variëren in grootte van 35 m2 tot 65 m2. Alle appartementen hebben royale
raampartijen en beschikken over ten minste een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer met douche en toilet en een eigen pantry. De appartementen zijn zo opgezet dat ze ook voor echtparen zeer geschikt zijn. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. De appartementen op de begane grond
hebben een eigen terras, op de eerste verdieping heeft u een Frans balkon. Ieder appartement kunt u zich helemaal eigen maken en naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubilair en persoonlijke spullen. Op de plattegrond staat ieder appartement ingetekend, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het pand. Ook is er een hotelkamer voor kortdurend verblijf, herstel, tijdelijke opvang mantelzorg of een heerlijk verzorgde zorgvakantie. Wanneer u een brochure opvraagt, kunnen we u informeren over onze tarieven. Ook kunt u zich hier aanmelden voor een vrijblijvende rondleiding.

 Trap Omhoog Nieuw Rollecate Badkamer Douche Nieuw Rollecate

Kosten permanent verblijf

De prijzen variëren op basis van het aantal vierkante meters (m²) van een appartement. De all-inclusive kosten voor een appartement bestaan uit vier onderdelen welke samen de totale woon- en servicekosten omvatten. Dit zijn de huur van het appartement op basis van het aantal vierkante meters (m²), de verbruikskosten op basis van de inhoud van een appartement (m³), de servicekosten per appartement en de maaltijdkosten per persoon. U beschikt al over een appartement vanaf € 2.900,00 per maand. Dit is dus all-inclusive met alle bovenstaande componenten inbegrepen. Dit is een bruto bedrag. Door fiscale voordelen kan het netto maandbedrag voor u lager uitvallen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

U huurt bij ons niet alleen een appartement, maar kiest voor totale ontzorging. Nooit meer onderhoud aan uw woning, geen (dure) investeringen aan uw huis, geen vaste lasten, geen hypotheek, geen huishoudelijke klusjes, genieten van gevarieerde maaltijden door onze chef-kok, altijd iemand met zorgervaring die op u let, altijd mensen om u heen, geborgenheid, vele activiteiten, een prachtige tuin en nog veel meer. Kortom, totale ontzorging in een onderscheidend concept!