Appartementen Deventer

Nieuw Rollecate beschikt over 22 appartementen en twee hotelkamers, onder meer in voormalige klaslokalen. Gasten kunnen kiezen tussen een zit-slaapkamer of een ruim tweekamerappartement. De appartementen variëren in grootte. Op de plattegrond staat ieder appartement ingetekend, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het pand. Ook zijn er twee hotelkamers voor kortdurend verblijf, herstel, tijdelijke opvang mantelzorg of een heerlijk verzorgde zorgvakantie. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende zorg.

Alle appartementen in Deventer beschikken over een eigen badkamer (met toilet) en een keukenblok. Daarnaast zijn er grote zorgbadkamers aanwezig in ons pand. De grootte van de appartementen varieert van 35 m² tot 65 m² met op de begane grond een eigen terras bij elk appartement en een Frans balkon op de 1e verdieping. Uw appartement kunt u naar eigen smaak inrichten. Het is tenslotte uw thuis. Wanneer u een brochure opvraagt, kunnen we u informeren over onze tarieven. Ook kunt u zich hier aanmelden voor een vrijblijvende rondleiding.

 Trap Omhoog Nieuw Rollecate Badkamer Douche Nieuw Rollecate

 

Tijdelijk wonen

Naast het huren van een appartement kunt u ook tijdelijk in één van onze hotelkamers verblijven. Bijvoorbeeld voor een vakantie voor u (of uw mantelzorgers) of een kortdurende opname na een operatie. Ook is het mogelijk een hotelkamer te huren in verband met respijtzorg. Daarnaast is er een familiekamer beschikbaar voor als familie een nacht wil blijven slapen.

Haard Nieuw Rollecate Ingerichte kamer Nieuw Rollecate