Appartementen Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate beschikt over 24 appartementen en een hotelkamer, onder meer in voormalige klaslokalen. Gasten kunnen kiezen tussen een zit-slaapkamer of een ruim tweekamerappartement. De appartementen variëren in grootte. Op de plattegrond staat ieder appartement ingetekend, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het pand. Ook is er een hotelkamer voor kortdurend verblijf, herstel, tijdelijke opvang mantelzorg of een heerlijk verzorgde zorgvakantie.

Alle appartementen in Deventer beschikken over een eigen badkamer (met toilet) en een keukenblok. Daarnaast zijn er grote zorgbadkamers aanwezig in ons pand. De grootte van de appartementen varieert van 35 m² tot 65 m² met op de begane grond een eigen terras bij elk appartement en een Frans balkon op de 1e verdieping. Uw appartement kunt u naar eigen smaak inrichten. Het is tenslotte uw thuis. Wanneer u een brochure opvraagt, kunnen we u informeren over onze tarieven. Ook kunt u zich hier aanmelden voor een vrijblijvende rondleiding.

 Trap Omhoog Nieuw Rollecate Badkamer Douche Nieuw Rollecate

Kosten permanent verblijf

De prijzen variëren op basis van het aantal vierkante meters (m²) van een appartement. De all-inclusive kosten voor een appartement bestaan uit vier onderdelen welke samen de totale woon- en servicekosten omvatten. Dit zijn de huur van het appartement op basis van het aantal vierkante meters (m²), de verbruikskosten op basis van de inhoud van een appartement (m³), de servicekosten per appartement en de maaltijdkosten per persoon. U beschikt al over een appartement vanaf € 2.900,00 per maand. Dit is dus all-inclusive met alle bovenstaande componenten inbegrepen. Dit is een bruto bedrag. Door fiscale voordelen kan het netto maandbedrag voor u lager uitvallen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

U huurt bij ons niet alleen een appartement, maar kiest voor totale ontzorging. Nooit meer onderhoud aan uw woning, geen (dure) investeringen aan uw huis, geen vaste lasten, geen hypotheek, geen huishoudelijke klusjes, genieten van gevarieerde maaltijden door onze chef-kok, altijd iemand met zorgervaring die op u let, altijd mensen om u heen, geborgenheid, vele activiteiten, een prachtige tuin en nog veel meer. Kortom, totale ontzorging in een onderscheidend concept!

Haard Nieuw Rollecate Ingerichte kamer Nieuw Rollecate