Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate Deventer beschikt over 24 appartementen en een hotelkamer. Hierbij kunt u kiezen tussen een zit-slaapkamer of een ruim tweekamerappartement. Alle appartementen beschikken over een badkamer (met toilet) en een keukenblok. De grootte van de appartementen varieert van 35 m² tot 65 m². Alle appartementen worden zonder inventaris opgeleverd, zodat u het naar uw eigen smaak kan inrichten en het kan laten voelen als thuis. Bekijk op onze Facebookpagina diverse foto’s.

Entree Nieuw Rollecate Terras Nieuw Rollecate

.

.

Begane Grond

De begane grond is opgebouwd uit een entree (rechts naast middelste uitbouw), elf appartementen met een eigen terras, een aantal gezamenlijke ruimten zoals de brasserie en de lounge en er is een grote keuken waar gasten mee kunnen helpen met koken. Verder zijn er op de begane grond nog een aantal algemene- en huishoudelijke ruimten zoals een toiletgroep, een wellnessruimte, een zorgkantoor, bergruimte, een openbare lift en een aantal technische ruimten. Klik op de foto om deze te vergroten en te verscherpen).

Klik hier om de plattegrond van de begane grond te downloaden als PDF Bestand

Lounge Living Nieuw Rollecate Brasserie Tafel Nieuw Rollecate

Eerste verdieping

De eerste verdieping is te bereiken via de grote authentieke trap of de automatische lift. Hier zijn dertien appartementen en een hotelkamer gevestigd, waarvan een groot aantal met een (Frans) balkon. Verder zijn er een aantal algemene- en huishoudelijke ruimten zoals een toiletgroep, een zorgbadkamer, twee kantoor(spreek)ruimten, bergruimte, een openbare lift en een aantal technische ruimten. Klik op de foto om deze te vergroten (en te verscherpen).

Klik hier om de plattegrond van de 1e verdieping te downloaden als PDF Bestand

.Trap Muur Nieuw Rollecate Tuin Hoog Tafel Nieuw Rollecate

.

Aanzicht pand

Hieronder ziet u het aanzicht van zowel de voorzijde als de achterzijde van ons pand. Uiteraard bent u meer dan welkom om zowel binnen als buiten een kijkje te komen nemen. Dan kunt u tevens de sfeer proeven van het gebouw.

Voor- en AchtergevelVooraanzicht Hoog Nieuw Rollecate Achteraanzicht Hoog Nieuw RollecateVoor- en Achtergevel