Activiteiten en bewegen in Nieuw Rollecate

Naast uitstekende zorg organiseert Nieuw Rollecate dagelijks activiteiten en is er zelfs een bewegingsaanbod.

Bewegen Nieuw Rollecate Activiteiten en bewegen Nieuw Rollecate
.

Activiteiten

Hoe u de dag doorbrengt bepaalt u uiteraard zelf. Hobby’s, wandelen, muziek luisteren of een uitstapje maken. Er zijn legio mogelijkheden binnen Nieuw Rollecate.

Activiteiten zorgen voor het stimuleren en behouden van vaardigheden. Wij ondersteunen bij de dagindeling en de activiteiten die u buitenshuis of binnenshuis wilt ondernemen.

Is er sprake van dementie? Dan bieden wij de benodigde structuur. Het is ook mogelijk om rond het huis mee te helpen bij het tuinieren of een handje te helpen bij andere dagelijkse werkzaamheden om op die manier lekker te bewegen en actief bezig te zijn.

..

Aanbod Activiteiten

Wij hebben een wekelijks activiteitenaanbod met muzikale optredens, bloemschikken, handwerken, voorstellingen enzovoorts. Ook ondernemen we regelmatig culturele activiteiten zoals het bezoeken van een museum of een theater. Daarnaast brengen we zeer frequent bezoekjes aan de markt, de dierentuin, het strand of nemen we (passief) deel aan lokale activiteiten. Verder voorzien we in heerlijke verwenmomentjes zoals hand- en stoelmassage.

..

Beweging en ontspanning

Dagelijks wandelen we met onze gasten. Nieuw Rollecate beschikt tevens over een elektrische duofiets, waarmee we dagelijks rondjes fietsen met onze gasten. Als mantelzorger kunt u uiteraard ook gebruik maken van de duofiets als u met uw dierbare een uitstapje maakt.

Nieuw Rollecate organiseert elke maandag- en donderdagochtend bewegen op muziek voor haar gasten. Twee keer per maand wordt er Yoga georganiseerd. Deze activiteiten wordt onder professionele begeleiding georganiseerd en is van lage intensiteit, maar bevordert wel uw lichaamsbeweging, waardoor u zich na de sessie fitter en vitaler voelt. Nieuw Rollecate organiseert dit als onderdeel van haar activiteitenprogramma en dit is kosteloos. Reserveren is niet nodig. U kunt aansluiten wanneer u dat wilt.