Tijdelijk verblijf

Naast het permanent huren van een appartement kunt u ook tijdelijk binnen Nieuw Rollecate verblijven. Bijvoorbeeld voor een vakantie voor u (of uw mantelzorgers) of een kortdurende opname na een operatie. Ook is het mogelijk een appartement / hotelkamer te huren in verband met respijtzorg. Daarnaast is er een familiekamer beschikbaar voor als familie een nacht wil blijven slapen.

.

Hotelkamers voor tijdelijk verblijf

Nieuw Rollecate beschikt over hotelkamers voor kortdurend verblijf en kortdurende zorg. De hotelkamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders, een bed naar keuze (eventueel ook een hoog- en laagbed), een sta-op stoel, zithoek, bureau met stoel, kledingkast en een espresso-apparaat en waterkoker. De kamers zijn uitgerust met eigen badkamer voorzien van douche met douchestoel en wandbeugel, toilet en een design badmeubel. De luxe zorghotelkamers bieden uiteraard alle zorg-technische voorzieningen, zoals een verpleegkundig oproepsysteem met intercom.

.

Kosten tijdelijk verblijf

Ten aanzien van de vergoeding van uw tijdelijke verblijf zijn er een tweetal mogelijkheden, namelijk:

1) Op basis van een eerstelijns verblijf indicatie (ELV). Deze indicatie kan gesteld worden door de huisarts of het transferbureau van uw ziekenhuis. Het betreft een tijdelijke indicatie van maximaal drie maanden. In dit geval worden zowel de zorg- als de verblijfskosten volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Nieuw Rollecate ontvangt dan een afgesproken dagprijs, hierover hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.

2) Op basis van een eigen bedrage. De zorg die wij leveren wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet (ZVW) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De hotelmatige kosten voor het verblijf betaalt u dan zelf en deze bedragen € 89,95 per dag (prijs per 2024) voor het gebruik van de hotelkamer en faciliteiten incl. eten en drinken.

Hotelbed Nieuw Rollecate Gang Nieuw Rollecate
.

Zorgvakantie Nieuw Rollecate

U kunt ook bij ons overnachten omdat u er gewoon even lekker tussenuit wilt. Deventer behoort tot de vijf oudste steden van Nederland en heeft veel historische bezienswaardigheden. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Hotelbed Nieuw Rollecate Gang Nieuw Rollecate
Hotelbed Nieuw Rollecate Gang Nieuw Rollecate