Tijdelijke zorg

Soms heeft u tijdelijke zorg of extra zorgaanbod nodig. Na een ziekenhuisopname, gedurende een vakantie of omdat uw mantelzorgers tijdelijk niet de zorg kunnen bieden die u nodig heeft. Ook dan kunt u terecht bij Nieuw Rollecate.

.

.

Voor mantelzorgers

Wanneer u voor een ander zorgt is het belangrijk dat u de zorg af en toe even kunt overdragen, bijvoorbeeld voor een eigen vakantie. Dit maakt dat u niet overbelast raakt en ook tijd aan uw andere gezinsleden, vrienden, werk en hobby’s kunt besteden. Wij begrijpen dat als geen ander. De tijdelijke en volledige overname van uw mantelzorgtaken heet respijtzorg.

Even tijd voor uzelf nemen, het klinkt zo vanzelfsprekend en logisch. Als u voor een ander zorgt is dat meestal niet eenvoudig te organiseren, omdat de zorg overgenomen moet worden. De hotelkamers van Nieuw Rollecate zijn dan ook uitermate geschikt voor respijtzorg, zodat u met een gerust hart uw zorgtaken kunt overdragen.

Tevens bieden wij 24-uurszorg voor een beperkte periode, alsmede permanente zorg.

 

Trap Omhoog Nieuw Rollecate Haard Nieuw Rollecate

.

.

Tijdelijke zorg na operatie

Na een ziekenhuisopname of een operatie is soms tijdelijke zorg wenselijk, dan wel nodig. Bij Nieuw Rollecate bieden we volop mogelijkheden voor deze vorm van zorgverlening. U kunt bij ons terecht voor een paar uurtjes per dag, maar bijvoorbeeld ook voor een langere periode met 24-uurszorg. We bekijken graag samen met u, uw familie en desgewenst met uw arts en zorgverzekeraar wat de juiste en gewenste zorgverlening is.

 

Trap Omhoog Nieuw Rollecate Haard Nieuw Rollecate