Zorgverlening Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate is in staat om elk niveau van zorg te verlenen. Ons team van Zorgbutlers is namelijk bevoegd om elk niveau van zorg te leveren. Van eenvoudige huishoudelijke hulp tot het hoogste zorgniveau. Bij ons kan iedereen met een tijdelijke of permanente zorgbehoefte, en in elke levensfase, terecht.

Centraal staat de zorgbehoefte van de gast. Die stemmen we af op de persoonlijke wensen en behoeften. Daar is de organisatie helemaal op ingericht. Vernieuwend is onder meer dat Nieuw Rollecate werkt met Zorgbutlers, die gedreven worden door hun passie voor de zorg. Het takenpakket van de Zorgbutler is zeer divers, van persoonlijke verzorging tot gastheerschap. Zij zijn volledig geaccrediteerde en gediplomeerde zorgverleners. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de laatste wensen, eisen en verwachtingen van de zorgvraag van dit moment. De term ‘butler’ geeft aan dat Nieuw Rollecate meer biedt dan alleen zorgverlening.

.

Zorgbutlers binnen Nieuw Rollecate

De Zorgbutlers in Nieuw Rollecate bezitten de bekwaamheid om diverse medisch-technische handelingen te verrichten, waarvoor u normaal wellicht de huisarts, of zelfs het ziekenhuis bezoekt. Zo kunnen ze u niet alleen ondersteunen bij het verlenen van zorg, maar ook verrichtingen uitvoeren zoals het opmeten van de bloeddruk, urine onderzoeken, wondverzorging, en diverse andere medisch-technische handelingen, ook rond uw voeding en spijsvertering.

Wanneer u benieuwd bent of Nieuw Rollecate ook u van de juiste zorg kan voorzien, kunt u altijd contact met ons opnemen en dan vertellen we u graag op welke wijze we onze dienst- en zorgverlening op uw situatie kunnen afstemmen.

Dagbesteding binnen Nieuw Rollecate

Als er sprake is van dementie, zijn structuur en regelmaat belangrijk. Dit bieden wij met onze dagbesteding in Nieuw Rollecate. De dagbesteding wordt elke dag georganiseerd in de lounge door één van onze Zorgbutlers. Bij de dagbesteding ligt de nadruk op gezelligheid en ontspanning. Zo wordt er samen koffiegedronken, gegeten, spelletjes gedaan en af en toe een gezamenlijk uitstapje gemaakt. Dagbesteding en dagopvang kunnen structuur en een zinvolle invulling geven aan de dagelijkse gang van zaken voor de gast met dementie.

.

Samenwerkingen zorgverleners

Wij werken samen met diverse zorgverleners. Denk aan apotheken, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en fysiotherapiepraktijken. Zo komt de huisarts op verzoek langs voor een griepprik, is de trombosedienst aanwezig op bepaalde tijden en houdt de tandarts spreekuur in Nieuw Rollecate. Daarnaast is bijna dagelijks een fysiotherapeut voor controle en eenvoudige behandelingen aan het
werk op onze locatie. Wilt u liever in uw eigen appartement behandeld worden? Ook dat is mogelijk. De kosten hiervoor kunnen (deels) vergoed worden door uw zorgverzekeraar, afhankelijk van uw
persoonlijke situatie.

Wanneer u benieuwd bent of Nieuw Rollecate ook u van de juiste zorg kan voorzien, kunt u altijd contact met ons opnemen en dan vertellen we u graag op welke wijze we onze dienst- en zorgverlening op uw situatie kunnen afstemmen.

.

Fysiotherapie

Nieuw Rollecate werkt samen met fysiotherapeuten. De fysiotherapeut is vrijwel dagelijks aanwezig op Nieuw Rollecate voor controles en kleine behandelingen. Wanneer er behoefte is aan een bezoek, dan komt de fysiotherapeut graag bij u langs (in uw eigen appartement) om u te behandelen. De kosten hiervoor kunnen (deels) vergoedt worden door uw zorgverzekeraar, echter is dat afhankelijk van ieders persoonlijke situatie.