Zorgverlening Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate is in staat om elk niveau van zorg te verlenen. Ons team van Zorgbutlers is namelijk bevoegd om elk niveau van zorg te leveren. Van eenvoudige huishoudelijke hulp tot het hoogste zorgniveau. Bij ons kan iedereen met een tijdelijke of permanente zorgbehoefte, en in elke levensfase, terecht.

Centraal staat de zorgbehoefte van de gast. Die stemmen we af op de persoonlijke wensen en behoeften. Daar is de organisatie helemaal op ingericht. Vernieuwend is onder meer dat Nieuw Rollecate werkt met Zorgbutlers, die gedreven worden door hun passie voor de zorg. Het takenpakket van de Zorgbutler is zeer divers, van persoonlijke verzorging tot gastheerschap. Zij zijn volledig geaccrediteerde en gediplomeerde zorgverleners. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de laatste wensen, eisen en verwachtingen van de zorgvraag van dit moment. De term ‘butler’ geeft aan dat Nieuw Rollecate meer biedt dan alleen zorgverlening.

Zorgverlening Nieuw Rollecate Zorgverlening 2 Nieuw Rollecate

.

Zorgverlening binnen Nieuw Rollecate

De Zorgbutlers in Nieuw Rollecate bezitten de bekwaamheid om diverse medisch-technische handelingen te verrichten, waarvoor u normaal wellicht de huisarts, of zelfs het ziekenhuis bezoekt. Zo kunnen ze u niet alleen ondersteunen bij het verlenen van zorg, maar ook verrichtingen uitvoeren zoals het opmeten van de bloeddruk, urine onderzoeken, wondverzorging, en diverse andere medisch-technische handelingen, ook rond uw voeding en spijsvertering.

Wanneer u benieuwd bent of Nieuw Rollecate ook u van de juiste zorg kan voorzien, kunt u altijd contact met ons opnemen en dan vertellen we u graag op welke wijze we onze dienst- en zorgverlening op uw situatie kunnen afstemmen.

.

Samenwerkingen zorgverleners

Nieuw Rollecate heeft uitstekende samenwerkingen met vakinhoudelijke specialisten. Zo werken wij samen met apotheken, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en fysiotherapiepraktijken. Hierdoor wordt bijvoorbeeld het toedienen van een griepprik binnen de muren van Nieuw Rollecate aangeboden. Maar ook komt de trombosedienst op locatie bij Nieuw Rollecate. En ook houdt de tandartsenpraktijk spreekuur in Nieuw Rollecate, waardoor u voor een periodieke controle gewoon binnen Nieuw Rollecate kunt blijven.

Wanneer u benieuwd bent of Nieuw Rollecate ook u van de juiste zorg kan voorzien, kunt u altijd contact met ons opnemen en dan vertellen we u graag op welke wijze we onze dienst- en zorgverlening op uw situatie kunnen afstemmen.

.

Fysiotherapie

Nieuw Rollecate werkt samen met fysiotherapeuten. De fysiotherapeut is vrijwel dagelijks aanwezig op Nieuw Rollecate voor controles en kleine behandelingen. Wanneer er behoefte is aan een bezoek, dan komt de fysiotherapeut graag bij u langs (in uw eigen appartement) om u te behandelen. De kosten hiervoor kunnen (deels) vergoedt worden door uw zorgverzekeraar, echter is dat afhankelijk van ieders persoonlijke situatie.