Wonen als thuis

Wonen in Nieuw Rollecate biedt wooncomfort en een luxe die aansluit op de leefsituatie die onze gasten wensen. Dus met vele goede faciliteiten, bescherming en privacy. Wonen in Nieuw Rollecate is wonen zoals thuis! Zo bereiden wij dagelijkse verse maaltijden met streekproducten, waarbij wij rekening houden met specifieke dieetwensen. Daarnaast bieden we tal van facilitaire diensten, zoals het laten wassen, drogen en strijken van uw kleding en linnengoed. Tevens beschikken we over een wellnessruimte, waar u kunt genieten van een schoonheids-, pedicure- of kappersbehandeling.

Persoonlijke aandacht staat voorop. In goed overleg met u en/of in samenspraak met uw familie stemmen wij de gewenste service en benodigde zorg zorgvuldig af. Wonen & service dus.

Kamer Nieuw Rollecate Badkamer Nieuw Rollecate

.

.

Pand Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate beschikt over 24 appartementen. Daarnaast is er een hotelkamer, een familiekamer, diverse vergaderruimten, een brasserie, een lounge, een royaal terras, een grote keuken en een aantal facilitaire en huishoudelijke ruimten. Bekijk hier ons pand en/of de plattegrond. Ook op onze Facebookpagina staan diverse foto’s. De appartementen zijn ruim opgezet en alle appartementen beschikken over een badkamer (met toilet) en een keukenblok. De hotelkamers zijn uitermate geschikt voor kortdurend verblijf/herstel of voor familie om een nachtje over te blijven. Lees hier meer over onze zorgverlening.