Mee-eten bij Nieuw Rollecate

Beleving is een belangrijk aspect binnen Nieuw Rollecate. De smaak, de geur en de beleving van het zelf koken voegen zoveel toe, dat we gekozen hebben voor een eigen keuken. Familie en vrienden kunnen bij ons dagelijks mee-eten en zelfs overnachten in een van onze hotelkamers. Het mee-eten geldt voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner.

U kunt bij Nieuw Rollecate genieten van gevarieerde maaltijden, onder andere met lokale streekproducten, gemaakt door onze chef-koks. En vindt u het leuk om een handje te helpen in de keuken, dan kunt u plaats nemen aan de zogenoemde chef’s table in de keuken! In de gezellige keuken en brasserie van Nieuw Rollecate kunt u heerlijk eten.

Ook wanneer u niet woonachtig bent in Nieuw Rollecate kunt u bij ons aanschuiven in de prachtige brasserie en mee-eten. Zodoende geniet u van de heerlijke maaltijden van onze chef-kok. Dat kan eenmalig, maar ook frequenter en uiteraard zonder verdere verplichtingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct telefonisch (0570-234014) tot 16:00 uur doorgeven wanneer u een maaltijd wilt afhalen, of mee wilt eten.

Bar Bloem Nieuw Rollecate Brasserie Tafel Bar Nieuw Rollecate
..

Tarieven

Nieuw Rollecate hanteert voor het mee-eten de volgende tarieven; ontbijt € 7,50, lunch € 10,00 en diner € 15,00. Deze tarieven zijn inclusief drinken tijdens de maaltijden (waaronder onze heerlijke huiswijnen) en koffie nadien. In deze tariefstelling is uitgegaan van eenmalig mee-eten. Bent u voornemens om vaker mee te eten bij ons, dan maken we graag een voorstel op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bar Bloem Nieuw Rollecate Brasserie Tafel Bar Nieuw Rollecate

.