Nieuws 

Op deze pagina leest u nieuws van en over particuliere woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate.

 

Voorstellen: Leonie, Zorgbutler Nieuw Rollecate

Leonie

Deze maand stelt Leonie zich voor. Elke maand stelt namelijk een van de zorgbutlers, of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Leonie vertelt over zichzelf, haar werk en meer.. 

“Ik ben Leonie, en woon aan de rand van het mooie Deventer met uitzicht op de Ijssel waar ik elke dag van geniet. Vanaf mijn 18de werk in de ouderenzorg. Via intra, extra, somatische, psycho-geriatische en revalidatie zorg kreeg ik deze mooie kans om binnen Nieuw Rollecate te mogen gaan werken”, zo begint ze enthousiast te vertellen.

Binnen Nieuw Rollecate is ze werkzaam vanaf 1 november 2016. Eerst nog in de vorm van een 0-uren contract en inmiddels werkzaam voor een contract van 32 uur. Over haar karakter vertelt ze; “Ik ben een zorgzaam en actief persoon. Ik zwem 3x in de week en maak graag lange wandelingen in de natuur. Dit combineer ik graag met mijn hobby fotografie. Daarnaast geniet ik om leuke en spontane dingen te ondernemen met vrienden. Zoals een dagje naar de sauna, stedentrips, uiteten en winkelen”.

Over haar vakanties vertelt ze dat ze deze graag combineert met een stukje cultuur, rust, maar ook met actief bezig zijn. “Verder ben ik actief betrokken bij kansarme kinderen in de sloppenwijken en ouderen in Uganda. Hier zorg ik samen met mijn Nederlandse vrienden die daar wonen en werken ervoor dat de kinderen een betere toekomst krijgen door naar school te gaan en in de schoolvakanties aan verschillende activiteiten kunnen deelnemen”, zo vertelt ze, maar ook gaat de zorg daar uit naar ouderen, wele ze in hun laatste levensfase voorzien in betere zorg, doormiddel van huisbezoeken, het regelen van een mantelzorger(s) of door afspraken te maken met ziekenhuizen.

Nieuw Rollecate omschrijft Leonie als “een kleinschalige zorginstelling waarin wij in een huiselijke sfeer de zorgbehoefte en wensen van onze gasten kunnen en mogen verlenen. Ik ben dan ook erg blij om binnen Nieuw Rollecate te mogen werken. En om samen met het team hier iets moois neer te mogen zetten. De combinatie tussen zorg het uitserveren van diverse maaltijden en de vele activiteiten die er binnen Nieuw Rollecate georganiseerd worden ervaar ik als een leuke en mooie afwisseling waarin de tijd voor de gasten voorop staat. Ik hoop hier dan ook nog lang te mogen werken”.

Leonie,
Zorgbutler Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

HACCP Certificaat voor Nieuw Rollecate

Sylvia

Deze week verkreeg Nieuw Rollecate het Anticimex Hygiëne Certificaat. Een mooie mijlpaal voor ons team, maar vooral voelt het als een blijk van waardering voor dat wat we elke dag doen en het voelt dan ook als een pluim op ons werk.

Met het Anticimex Hygiëne Certificaat toont een onderneming aan dat zij hun werkzaamheden bij het verwerken en bereiden van voedsel uitvoeren naar de richtlijnen van de hygiënecode, welke is opgesteld door branchevereniging of een naar henzelf opgesteld HACCP kwaliteitshandboek. Om dit certificaat te behalen zijn we getoetst op o.a. kennis en hygiëne door een voedselveiligheidsspecialist van Anticimex.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

Voorstellen: Irma, Zorgbutler Nieuw Rollecate

Sylvia

Deze maand is het de beurt aan Irma om zich voor te stellen. Elke maand stelt namelijk een van de zorgbutlers, of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Irma vertelt over de zorg, Nieuw Rollecate en over zichzelf.

“Ik ben Irma, ik ben 47 jaar en een echte Deaventerse.” Irma werkt al ruim 26 jaar in de zorg en heeft deze ‘branche’ gekozen, omdat het haar aantrok om te kunnen zorgen voor… “Helaas is de zorg veel aan veranderingen onderhevig, waardoor dat steeds meer verdween”, vertelt ze, “maar toen hoorde ik over Nieuw Rollecate en het vernieuwende concept”. Ze heeft vervolgens de moed verzameld en de stap naar Nieuw Rollecate gemaakt.

“Vanaf dag één voelde ik me enorm thuis bij Nieuw Rollecate en realiseerde ik me weer waarom ik dit beroep gekozen heb”, sinds april 2016 werkt Irma als Zorgbutler en ze benadrukt nogmaals dat ze helemaal op haar plek is. “Ik ga met veel plezier naar mijn werk, en dan ook nog eens vlakbij mijn grootste passie; Go Ahead Eagles!”.

Ze sluit af door aan te geven dat ze hoopt om nog vele jaren met veel pleizer te mogen werken en haar steentje bij te mogen dragen.

Irma,
Zorgbutler Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

Voorstellen: Sylvia, Zorgbutler Nieuw Rollecate

Sylvia

Elke maand stelt een van de zorgbutlers, of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt Sylvia over haar werk, de zorg én over zichzelf.

“Ik ben Sylvia, 53 jaar.” Ze begint direct te vertellen over hoe ze bij Nieuw Rollecate is begonnen, “Vanaf mijn 21e werk ik al in de zorg. Na 26 jaar elders te hebben gewerkt, ben ik in januari 2016 gestart bij Nieuw Rollecate. Dit was eerst nog in de vorm van een 0-urencontract. Dit beviel me zo ontzettend goed, dat ik mijn baan heb opgezegd en per 1 april 2016 (’t is geen grap) echt in dienst kon komen bij Nieuw Rollecate in de functie van Zorgbutler”.

Over zichzelf vertelt ze pas nadat ze veel over haar werk heeft verteld. “Ik ben een zorgzaam, sociaal en positief ingestelde vrouw die actief is en van een geintje houdt. Ik vind lange wandelingen heerlijk om te maken, dit doe ik dan samen met mijn lieve hond. Ik ben echt een buitenmens. Daarnaast geniet ik erg van leuke dingen doen met vrienden zoals heerlijk uit eten gaan, een sauna bezoeken en op vakantie gaan. Ik probeer verder twee keer per week te sporten”.

Even weer terug naar Nieuw Rollecate. “Wat een goede keuze is de stap geweest die ik heb genomen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk. Juist omdat hier de zorgbehoefte en de wensen van onze gasten centraal staan. Daar houden we in verregaande mate rekening mee in onze dienstverlening. En ik kan wel zeggen ‘het voelt goed om op deze wijze zorg te verlenen’. Stel dat iemand graag elke dag gedoucht wil worden, dan kan dat hier!”. Verder vertelt Sylvia over Nieuw Rollecate “Het is kleinschalig, huiselijk, gastvrij, iedereen is met elkaar betrokken en er heerst een goede sfeer”, om lachend toe te voegen “het lijkt wel een reclamepraatje, maar ik vind het gewoon erg leuk allemaal. Ook de afwisseling in mijn werk van gastvrouw tot zorgbutler”.

Sylvia sluit af met de zeer tevreden slotzin “ik vind het SUPER om bij Nieuw Rollecate te werken en hoop hier nog tot mijn pensioen te mogen werken :-)”.

Sylvia,
Zorgbutler Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

Voorstellen: Bianca, Linnenservice Nieuw Rollecate

Loret

Elke maand stelt een van de zorgbutlers, of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt Bianca over haar werk en over zichzelf.

“Ik ben Bianca, ben 41 jaar en woon in Deventer. Ik woon samen met mijn man en mijn zoon van bijna 12 jaar. Daarnaast hebben we nog een inwoner in ons huishouden, namelijk ons hondje ‘Happy’. Dit is een kruising tussen een Amerikaanse Stafford en een Jack Russell”.

Bianca werkt inmiddels alweer een half jaar bij Nieuw Rollecate. Ze is zeer ervaren in de zorg, want zo zegt ze: “Ik werk al 15 jaar met hart en ziel in de zorg. Vanwege gezondheidsklachten heb ik helaas het echte ‘zorg verlenen’ vaarwel moeten zeggen. Bij Nieuw Rollecate draag ik met mijn collega de verantwoording voor de linnenkamer. Dit is een functie met veel contact, een duidelijke link met de zorg en het past goed bij me”.

Op de vraag wat haar werkzaamheden inhouden, zegt ze: “Ik zorg er met mijn collega voor dat alle wasgoed wat dagelijks binnenkomt netjes verwerkt wordt. Naast het wassen zijn dat ook kleine naai- en verstelwerkzaamheden. Ook voorzien we de kleding van een naam-label. Nadat alles gereed is brengen we het naar de appartementen, hierbij is vaak ook gelegenheid voor een gesprekje. Dat stukje contact ervaar ik als erg prettig”.

In de middag luncht Bianca met alle gasten en collega’s mee, wat zorgt voor een band met collega’s en gasten. “Ik ervaar Nieuw Rollecate dan ook als een erg gemoedelijk bedrijf. Of eigenlijk een ‘grote familie’. Dat is erg gezellig en sfeervol. Het is aangenaam toeven voor de gasten en het personeel”.

“Naast mijn werk onderneem ik graag leuke dingen met mijn zoon. Bijvoorbeeld een bioscoop bezoeken. Ook lees ik graag een goed boek en maak regelmatig een lange wandeling met de hond. Op  sportief vlak zwem ik graag baantjes in het zwembad. Verder ga ik er graag zomaar eens even tussenuit met mijn grootste vriendin; mijn eigen moeder”.

Bianca,
Linnenservice Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Decembermaand  Nieuw Rollecate

Elke week worden er diverse activiteiten georganiseerd voor onze gasten. Ook in de maand december is er weer veel te beleven bij Nieuw Rollecate!

Er zijn tal van leuke activiteiten gepland zoals:

o Grote kerstmarkt in de Lebuïneskerk;
o Bezoek aan de Intratuin;
o Dickens festijn;
o Kerstverhaal verteld door Dhr. Hofstede;
o Kerstdiner;
o Gezellige Oudjaarsavond met stampottenbuffet en vuurwerkshow;
o Borrel op Nieuwjaarsdag.

Ook Delta Combo zal in de maand december weer een mooie show verzorgen en wel op 30 december. De zangeres Lily Kok is bekend als de vedette van de Rene Sleeswijk Revue: de Snip en Snap Revue. Met haar prachtige stem vertolkt ze een scala aan liedjes, songs en chansons met meerstemmige zang onder instrumentale begeleiding van Henk op de gitaar en Chris op het prachtige WERSI show-orgel. Een muzikaal boeket met daarin voor elk wat wils.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Voorstellen: Loret, Zorgcoördinator i.o. Nieuw Rollecate

Loret

Elke maand stelt een van de zorgbutlers of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt Loret over haar werk en over zichzelf.

“Mijn naam is Loret en ik ben werkzaam als zorgcoördinator in opleiding bij Nieuw Rollecate”.

Loret is vanaf maart 2016 in dienst bij Nieuw Rollecate. Inmiddels werkt ze 32 uur per week binnen Nieuw Rollecate. Daarnaast volgt ze haar opleiding nog. “Ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn familie in Twello”.

Voordat ze bij Nieuw Rollecate kwam werken, werkte ze tijdens stages ook al in de zorg; “zo werkte ik in zowel de gehandicaptenzorg, de thuiszorg als in het ziekenhuis”.

Over het werken in de zorg zegt ze; “het is leuk om met mensen om te gaan en lekker bezig te zijn. Het is een afwisselend beroep waarbij geen dag hetzelfde is”.

Loret roemt Nieuw Rollecate om de prachtige woon- en werkomgeving. Daarnaast is ze erg gesteld op haar team van prettige collega’s. Naast haar werk is ze veel bij haar vriendinnen te vinden. De mix van werken, vriendinnen en leren bevalt haar uitstekend, want zo zegt ze; “ik heb het erg naar mijn zin en hoop dit nog vele jaren met veel plezier te mogen doen”.

Haar afsluitende zin is ‘dat het het leukste is dat je zoveel dankbaarheid krijgt van de bewoners en dat de mensen zo genieten van de hulp die we geven”. “Wanneer mensen meer willen weten, vraag het me gerust”, zo sluit ze vrolijk af.

Loret,
Zorgcoördinator Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Sinterklaas bij Nieuw Rollecate

Vorig jaar heeft alleen Pietenbaas een bezoek gebracht aan Nieuw Rollecaat, maar dit jaar kwam de echte Sint te Paard!

Op maandagmiddag 5 december was Sinterklaas in de gelegenheid om Nieuw Rollecate te bezoeken. Na de lunch werd de goede man welkom geheten. Vervolgens las de Sint mooie persoonlijke gedichtjes voor en overhandigde alleraardigste presentjes aan alle gasten! Ook had hij een enorme slagroomtaart meegenomen, waar iedereen naderhand van kon genieten.

Sint, bedankt!

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

 

Eén jarig bestaan Nieuw Rollecate

nieuw-rollecate-1-jaar

Op 1 november bestond Woon- en Zorgvoorziening Nieuw Rollecate één jaar! Dit heugelijke feit hebben we uiteraard gevierd.

’s Middags was er een gezellige high-tea voor onze medewerkers en gasten. In de avond was er voor alle gasten (welke zich allemaal heel feestelijk hadden gekleed) en hun familie en vrienden een diner gemaakt door onze eigen chef-koks.

Onze Zorgbutlers kregen ‘spontaan’ hulp van de ‘zingende serveersters’ met het uitserveren van de gerechten. Voor, tijdens, tussen en na de gerechten zongen ze liederen en hielpen mee in de bediening. Een dynamische en sfeervolle omlijsting van een overheerlijk diner en een prachtige avond.

Aan het eind van de avond waren ons gasten, hun familieleden en onze medewerkers massaal aan het dansen. Met recht een swingend einde van een aangename dag.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Theateravond Nieuw Rollecate

Theater Nieuw Rollecate, Delta Combo

Onlangs organiseerde Nieuw Rollecate een theateravond voor gasten en familie. Het theatergezelschap “delta combo” heeft alle aanwezigen een zeer sfeervolle avond bezorgd.

Het geluk wilde dat het een prachtige zomeravond was, waardoor we een echt romantisch theatergevoel kregen. De deuren open, frisse avondlucht naar binnen en een prachtige voorstelling met een mooie licht- en geluidsondersteuning en uiteraard fantastische kleding.

Aan de hand van het muzikale repertoire werden we heen-en-weer geslingerd van oude en gezellige klassiekers tot aan zeer ontroerende songs waarbij menigeen het niet droog wist te houden om daarna weer mee te zingen met gezellige liederen. Na de pauze werden we meegenomen in Weense sferen met muziek a la André Rieu.

Delta Combo bestaat uit zangeres Lily Kok, zanger/gitarist Henk van Kesteren en toetsenist Chris van Huffelen. Een enthousiast combo met ruime ervaring en een uitgebreid en gevarieerd repertoire.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Voorstellen: Ruud, huismeester Nieuw Rollecate

Ruud

Elke maand stelt een van de zorgbutlers of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt onze Huismeester over zijn werk en over zichzelf.

“Mijn naam is Ruud, ben 54 jaar en woon in het buitengebied van Lettele met mijn vrouw en 3 kinderen”.

Ruud is sinds september 2015 bij Nieuw Rollecate in dienst als huismeester. Nieuw Rollecate heeft in november 2015 haar eerste gasten mogen verwelkomen, maar aangezien er na de oplevering nog veel moest gebeuren is Ruud in feite de eerste werknemer die ook daadwerkelijk startte in september.

“Nieuw Rollecate was nieuw van binnen. Er waren nog geen gasten en daarom waren er voor mij daar nog geen werkzaamheden binnenshuis. Maar buiten was het anders; daar was de eerste maanden volop werk te doen, er was reeds een pad naar de hoofdingang en naar de keuken aangelegd, maar voor de rest was er niets van een tuin of maar enigszins iets dat daarvan weg heeft te ontdekken.”

Samen met een hovenier is een plan gemaakt om een terras en een tuin met een parkachtig karakter inclusief wandelpaden te realiseren met behoud van zo veel mogelijk behoud van bestaande bomen en struiken. “Hier zijn we in september mee begonnen
en het resultaat kennen we zo als het er nu bij ligt”, vertelt Ruud met gepaste trots.

“De functie van huismeester is heel divers en afwisselend, dat maakt het voor mij daarom erg leuk en uitdagend, geen dag is hetzelfde. Ik ben met mijn handen bezig, onder de mensen en werkzaam in een hele mooie omgeving. Natuurlijk heb je veel contact op de werkvloer met collega’s en de gasten, maar ook met externe bedrijven en de directe buurtbewoners. Als men vraagt; “wat doe jij als huismeester bij Nieuw Rollecate”, dan kan ik dat het best omschrijven als: van alles in en om het pand en dat is een heel breed begrip.”

Ruud vertelt verder “er zijn diverse werkzaamheden die meerdere dagen in de week gedaan moeten worden zoals onderhoud van terras en tuin, maar er zijn geregeld werkzaamheden die zich bij gelegenheid voor doen, denk daarbij aan het ophangen van een lamp of schilderij bij een van onze gasten, een reparatie van het een of ander, het omruilen van een bed in een hotelkamer of zoals onlangs het bewoonbaar maken (lees: inrichten) van een vrij appartement.”.

Als afsluitende zin geeft hij aan “Kortom, het werk als huismeester bij Nieuw Rollecate zou je ook met 3 woorden kunnen omschrijven en dat zijn; divers, gevarieerd en afwisselend”.

Ruud,
Huismeester Nieuw Rollecate
@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Nationale Ouderendag

NationaleOuderendag

De Nationale Ouderendag is dit jaar op vrijdag 7 oktober. Dit jaar wordt dit voor het eerst ook in Deventer gevierd. Het idee van de Ouderendag is dat iemand een wens kan insturen, welke hij of zij moeilijk alleen kan vervullen.

Het gaat vaak om kleine wensen. Nieuw Rollecate heeft al haar gasten ook de kans geboden om een wens in te zenden. Het Nationaal Ouderenfonds gaat vervolgens op zoek naar een wensvervuller. Dat kan iedereen zijn, van jong tot oud.

Ook Nieuw Rollecate laat wensen in vervulling gaan! Niet alleen tijdens de Ouderendag, maar ook zomaar; tussendoor.

Zo werd er onlangs gewinkeld met een van onze gasten, heeft een Zorgbutler met een van van onze gasten de stad Deventer verkent en zeer bijzonder was ook de toertocht van een van onze gasten in de zijspan van een motor.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Jeu des Boules bij Nieuw Rollecate

JeudeBoules

De afgelopen weken is er door onze huismeester gewerkt aan het realiseren / opknappen van de Jeu de Boulesbaan in de tuin van Nieuw Rollecate.

De baan is vrijgemaakt van puin en afval, de omheining is gerealiseerd en het onkruid is verwijderd. Ook het bijbehorende bankje is netjes opgeknapt.

De baan is dan ook per heden geschikt om een balletje te gooien. Binnen bij Nieuw Rollecate is een Jeu de Boulesset beschikbaar om te lenen.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Samenwerking lokale zorgverleners

Samenwerken

Nieuw Rollecate werkt graag samen met zorgverleners uit de omgeving, daar dit de kracht van de samenwerking vaak ten goede komt.

Zo is er een intensieve samenwerking met tandartsenpraktijk de Watersnip. Deze praktijk komt bijvoorbeeld bij Nieuw Rollecate aan huis voor een spreekuur met een erkend tandarts en een mondhygiëniste.

Verder zijn er samenwerkingen met Apotheek Keizerslanden, Fysiotherapie praktijk Fysiodé (wekelijks spreekuur in Nieuw Rollecate), Huisartsenpraktijk Wisselink – Kok en het Deventer Ziekenhuis.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Voorstellen: David, Chef-Kok Nieuw Rollecate

David

Elke maand stelt een van de zorgbutlers of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt een van onze Chef-Kok’s over zijn werk, over zichzelf, maar ook over zijn achtergrond en interesses.

“Mijn naam is David, ik ben 30 jaar, getrouwd met Jolien en wij hebben samen twee kinderen: Lucas (6 jaar) en Elise (4 jaar)”. David is bij Nieuw Rollecate werkzaam als Chef-Kok. Samen met zijn collega’s is hij verantwoordelijk voor de innerlijke verzorging van de gasten. Een zeer belangrijk aandachtspunt binnen Nieuw Rollecate, aangezien voedingsrijk eten van grote invloed is op de gezondheid.

David vertelt over zijn carrière; “Mijn eerste baantje was als afwasser in een restaurant, waarna ik ben doorgegroeid als barman en in de bediening. Dit vond ik zo leuk dat ik uiteindelijk de Hotel Managementopleiding in Apeldoorn heb afgerond”. “Hier heb ik trouwens ook mijn vrouw leren kennen”, zo merkt hij op. “In de loop van de jaren ben ik steeds meer in de keuken gaan werken om bijvoorbeeld ziektes en vakanties op te vangen van collega’s. Uiteindelijk ben ik fulltime in de keuken gaan werken en mijn laatste baan was bij La Place (V&D) in Apeldoorn. Hier was ik afdelingshoofd van de warme keuken en broodafdeling”.

Over de verschillen tussen het werken bij La Place en Nieuw Rollecate vertelt David; “Het grootste verschil ten opzichte van La Place is dat daar alles á la minute gekookt en bereidt wordt en hier alle gasten in 1x aan tafel gaan en dan alles tegelijk uit wordt geserveerd”. In het begin heeft het David veel energie en tijd gekost om daaraan te wennen, “maar gelukkig haal ik uit de waardering van de gasten weer veel energie en voldoening en dat maakt het werken hier zo leuk en bijzonder.”

“Mijn hobby’s zijn mijn kinderen, koken, lekker eten en drinken, voetbal en skiën”. Ook heeft David een prachtig levensmotto; “Ik ben een levensgenieter en probeer van iedere dag te genieten, want het leven kan zo voorbij zijn”.

David,
Chef-Kok Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

VERGADEREN BIJ Nieuw Rollecate

Vergaderen

Nieuw Rollecate beschikt over ruime vergaderzalen met alle voorzieningen welke verwacht mogen worden van een professionele vergaderruimte. De grootste vergaderruimte is bijna 94 m², welke zowel afzonderlijk als aaneengesloten gebruikt kan worden voor grotere gezelschappen.

Vergaderen is dus ook mogelijk in de vergaderzalen van Nieuw Rollecate. De vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken zoals een beamer, projectiewand, flipover, geluidsinstallatie en draadloos internet (wiFi). De vergaderruimtes beschikken over een eigen entree, pantry en een toiletgroep.

Nieuw Rollecate beschikt over een eigen keuken. Het is dan ook mogelijk om een vergaderarrangement uit te breiden met een ontbijt, lunch, diner of tussendoortjes en te genieten van gevarieerde maaltijden, onder andere met lokale streekproducten, gemaakt door een professionele kok. Ook behoort het tot de mogelijkheden om een rondleiding te krijgen door het complete pand, inclusief een uitleg over het vernieuwende zorgconcept.

Vergaderen bij Nieuw Rollecate is op loopafstand van het Centraal Station in Deventer. De looptijd bedraagt zo’n 7 minuten. Het vriendelijke, historische, centrum van de Hanzestad Deventer is eenvoudig te bereiken vanaf Nieuw Rollecate. Nieuw Rollecate kan daardoor uitstekend als uitvalsbasis dienen voor arrangementen in combinatie met een culturele of actieve activiteit.

Download hier onze flyer met o.a. onze tariefstelling

Vraag hier een vergaderzaal / meer informatie aan.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Voorstellen: Mirella, Zorgbutler Nieuw Rollecate

Mirella

Elke maand stelt een van de zorgbutlers of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt Mirella over haar zichzelf, haar werk, achtergrond en interesses.

“Ik ben 41 jaar en ben moeder van drie kids in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Mijn vriend heeft twee dochters. Ik ben 1995 afgestudeerd op de MDGO-VZ voor verzorgende niveau 3. Ik ben daarna de bejaardenzorg ingegaan. Ik heb hiervoor 20 jaar met veel plezier in een woon-zorg centrum in de binnenstad gewerkt. Tot er ineens een geweldige vacature van Nieuw Rollecate voorbij kwam en ik daar voor ben gegaan.”
Binnen Nieuw Rollecate is Mirella 24 uur per week werkzaam in de rol van Zorgbutler Niveau 3. “De functie binnen Nieuw Rollecate van Zorgbutler trok mij erg aan, omdat het een geheel nieuw zorgconcept is. Hier staat de zorgbehoefte en de wensen van de gast centraal en daar wordt in verregaande mate rekening mee gehouden in onze dienstverlening. Als Zorgbutler ben je verantwoordelijk voor alles wat binnen de zorg van een gast valt. Dit is van lichamelijke verzorging tot aan het aanzitten en serveren bij elke maaltijd. Ik hou erg van het naar de zin maken van de gasten, tijd voor ze hebben. Gelukkig is er binnen Nieuw Rollecate tijd voor de gasten. Een goed gesprek, een wandeling, samen een spelletje doen, maar ook mee naar een ziekenhuis of tandarts hoort bij onze taak. Het is daarom heel erg afwisselend en geen dag is hetzelfde”.

Naast haar werkzaamheden is Mirella creatief en cultureel actief. Hierover vertelt ze; “wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag aan het haken of kleding naaien. Verder houd ik van lezen.
Ik ga ook graag naar een museum of tentoonstelling, liefst in een Europese stad.”

Over Nieuw Rollecate voegt Mirella nog toe “het is een prachtige werk- en woonomgeving. De lounge met een mooie haard met gezellige zithoek en ook de tuin met gashaarden zijn mijn favoriet. Kortom ik hoop nog lang te mogen genieten van Nieuw Rollecate samen met de gasten en mijn collega’s.”

Mirella,
Zorgbutler Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Voorstellen: Carlijn, Zorgbutler Nieuw Rollecate

Carlijn

Elke maand stelt een van de zorgbutlers of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt Carlijn over haar achtergrond, haar persoonlijkheid en over wat haar beweegt. Daarnaast vertelt ze over Nieuw Rollecate.

“Ik ben Carlijn, geboren op 10 december 1994 en ik ben dus 21 jaar. Ik ben geboren in Lochem, maar woon nu al 16 jaar in Deventer. Ik heb mijn diploma voor helpende zorg en welzijn behaald in 2013. Hierna de opleiding medewerker maatschappelijke zorg gedaan, hiervoor heb ik in 2015 mijn diploma gehaald.” Carlijn is sinds november 2015 werkzaam bij Nieuw Rollecate als Zorgbutler 2+. Naast haar taken als Zorgbutler, verzorgt ze ook de activiteitenplanning.

“Ik werk met heel veel plezier bij Nieuw Rollecate. Dit komt door de goede sfeer op de werkvloer. Ook het contact met de gasten maakt het werk erg leuk. We nemen veel tijd voor de gasten, dit werkt erg prettig! Het geeft mij een goed gevoel om iets voor iemand te doen. Ook geeft het mij veel voldoening als ik weet dat de gasten goed verzorgd en tevreden zijn”.

Over zichzelf vertelt ze; “Ik ben een erg vorlijke meid. Je zult mij altijd met een lach zien. Ik ben erg behulpzaam/zorgzaam en kan me goed in anderen inleven. Ook heb ik erg veel geduld, dat is natuurlijk ook wat je nodig hebt in de zorg. Ik ben erg actief, ik hou ervan om bezig te zijn.” Naast haar werkzaamheden bij Nieuw Rollecate houdt ze erg van winkelen, met vriendinnen dingen ondernemen en uitgaan. “Ook ga ik 2 keer per week naar de sportschool”. In haar vakantie, zul je haar waarschijnlijk niet snel treffen in Nederland, want daarover zegt ze: “Ik hou er erg van om op vakantie te gaan, vooral naar een warm land”.

Carlijn,
Zorgbutler Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Even voorstellen: Nathalie, Zorgbutler Nieuw Rollecate

Nathalie

Elke maand stelt een van de zorgbutlers of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze maand vertelt Nathalie meer over zichzelf, over wat haar beweegt, maar ook over haar idealen en doelen.

Nathalie is 20 jaar en vanaf het moment dat Nieuw Rollecate haar deuren opende is Nathalie al werkzaam binnen Nieuw Rollecate in de functie “Zorgbutler 3+”. Haar dagelijkse taken zijn het verlenen van zorg en aandacht onder alle gasten van Nieuw Rollecate en ze vervult de rol van zorgcoördinator. Na de zomerperiode zal ze naast haar werk bij Nieuw Rollecate ook de opleiding verpleegkundige volgen. “Binnen Nieuw Rollecate noemen we dat Zorgbutler 4+” aldus Nathalie. “Het is de bedoeling om naast (en na) mijn opleiding gewoon te blijven werken binnen Nieuw Rollecate”.

“Ik heb ruim 4 jaar geleden de zorgrichting gekozen, omdat ik het leuk vind om met mensen om te gaan, zorg op maat te bieden en grenzen te verleggen. Het leuke en onderscheidende van Nieuw Rollecate is de diversiteit in taken; van gastvrouw tot zorgbutler. Veel afwisseling dus. De missie en de visie van dit unieke zorgconcept spraken mij meteen aan. Bij Nieuw Rollecate hebben we nog ect de tijd voor onze gasten, zo hoort de zorg te zijn!”.

“Over mijzelf kan ik zeggen dat ik vrolijk, zorgzaam, spontaan en leergierig ben. Ik houd van nieuwe uitdagingen. Dat blijk ook wel uit de hobby’s die ik heb, die hebben namelijk allemaal een sociaal karakter; uitgaan, leuke dingen met vriendinnen ondernemen, winkelen, maar ook is mijn vrijwilligerswerk bij Juventa Kinderwerkgroep Heeten een hobby van me.”

Over Nieuw Rollecate en haar toekomst kan ze heel kort zijn; “Ik heb het erg naar mijn zin en hoop er nog jaren werkzaam te mogen zijn”.

Nathalie,
Zorgbutler Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Nieuw: Vergaderen bij Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate beschikt over ruime vergaderzalen met alle voorzieningen welke verwacht mogen worden van een professionele vergaderruimte. De grootste vergaderruimte is bijna 94 m², welke zowel afzonderlijk als aaneengesloten gebruikt kan worden voor grotere gezelschappen. Vergaderen Deventer is dus ook mogelijk in de vergaderzalen van Nieuw Rollecate. De vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken zoals een beamer, projectiewand, flipover, geluidsinstallatie en draadloos internet (wiFi). De vergaderruimtes beschikken over een eigen entree, pantry en een toiletgroep.

Nieuw Rollecate beschikt over een eigen keuken. U kunt uw vergaderarrangement uitbreiden met een ontbijt, lunch, diner of tussendoortjes en genieten van gevarieerde maaltijden, onder andere met lokale streekproducten, gemaakt door onze chef-kok. Ook behoort het tot de mogelijkheden om een rondleiding te krijgen door het complete pand, inclusief een uitleg over het vernieuwende zorgconcept. Lees meer via deze link of bekijk onze flyer.

Download hier onze flyer met o.a. onze tariefstelling

 

NIEUW ROLLECATE op Zorgkaart Nederland

Nevep Logo

Nieuw Rollecate staat online op www.zorgkaartnederland.nl en is te vinden via deze link. Op Zorgkaart Nederland kan men een reactie en/of beoordeling plaatsen over zorgbiedende en zorgverlenende instanties. Ook Nieuw Rollecate staat op Zorgkaart Nederland, om op deze manier een bijdrage te leveren aan het vergroten van de transparantie in het Nederlandse zorglandschap. 

Over Zorgkaart Nederland
Citaat Wilna Wind (Telegraaf): “Op www.zorgkaartnederland.nl kun je waarderingen zetten van de huisarts, de fysiotherapeut, het ziekenhuis of de tandarts. Dat is inmiddels zo’n 165.000 keer gedaan. Zo ontstaat voor andere gebruikers een website die je kunt gebruiken als je zorg zoekt.”

Online bekijken
Via deze link kunt u ons op Zorgkaart Nederland vinden.

Wilt u meer informatie over Nieuw Rollecate en/of de zorg welke we verlenen, dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen. U kan zich op deze site tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging. Telefonisch contact is ook altijd mogelijk, evenals een bezichtiging en/of een persoonlijk gesprek, telefoon (0570) 234 014.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

NIEUW ROLLECATE LID NEVEP

Nevep Logo

Nieuw Rollecate is een volledig aangesloten en geaccrediteerd lid van de NEVEP. De NEVEP is de branceorganisatie “Nederlandse Vereniging van Particuliere ondernemers in kleinschalig wonen met zorg”. Door het NEVEP lidmaatschap loopt Nieuw Rollecate voorop op beleidsgebieden als wet- en regelgeving, maar ook zijn we door ons lidmaatschap in staat om voortschrijdend in te spelen op het steeds veranderende zorglandschap in Nederland. 

Waarom NEVEP?
Steeds vaker vinden mensen die plek bij particuliere zorgondernemers als Nieuw Rollecate. Particuliere zorgondernemers die erin slagen om de zorg te organiseren rondom de klant. De zorg organiseren rondom de klant: dat zou de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn. Dat blijkt echter niet zo te zijn. Want de grote, reguliere zorgorganisaties slagen er maar niet in. De wijze waarop wij, samen met de NEVEP, deze taak van groot maatschappelijk belang aanpakken, is dus bijzonder. En deze aanpak heeft toekomst, mits we twee uitdagingen oppakken.

De eerste uitdaging is dat we onze backoffice goed organiseren m.b.t. verslaglegging van zorg en borging van kwaliteit. De tweede uitdaging is dat we ons doen gelden als een belangrijke speler in de zorgmarkt. Daarom is er de NEVEP, de Nederlandse Vereniging van Particuliere ondernemers in kleinschalig wonen met zorg. Met deze brancheorganisatie bundelen wij krachten, zodat wij als particuliere zorgondernemers deze uitdagingen succesvol kunnen aangaan.

Bezoek NEVEP
Onlangs mochten we de aangesloten leden van de NEVEP ontvangen in Nieuw Rollecate. Tijdens deze bijeenkomst is inhoudelijk gesproken over de zorg in Nederland, de uitdaging voor ons allen en de toegevoegde waarde daarin vanuit de NEVEP. Aanlsuitend is er een grote rondleiding geweest, waarin we ons onderscheidende zorgconcept van Nieuw Rollecate uitlegden aan de NEVEP leden.

Meer informatie
Via deze link kunt u ons op de NEVEP website vinden als aangesloten lid. Ook kunt u op die website meer lezen over de NEVEP.

Wilt u meer informatie over Nieuw Rollecate en/of de zorg welke we verlenen, dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen. U kan zich op deze site tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging. Telefonisch contact is ook altijd mogelijk, evenals een bezichtiging en/of een persoonlijk gesprek, telefoon (0570) 234 014.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

Even voorstellen: Bo, Huishond Nieuw Rollecate

Nevep Logo

Elke maand stelt een van de zorgbutlers of een van de andere collega’s, zich voor op deze pagina. Deze eerste keer een bijzonder iemand aan het woord; Bo. Hij krijgt zoveel aandacht van alle andere gasten, medewerkers en bezoek, dat het ons een goed idee leek om hem eens aan iedereen voor te stellen.

Hij krijgt zoveel aandacht van alle andere gasten, medewerkers en bezoek, dat het ons een goed idee leek om hem eens aan iedereen voor te stellen.
“Mijn naam is Bo, ik ben 10 jaar en ik ben een kruising van een Teckel en een Jack Russell”. Deze combinatie maakt Bo tot een zeer vrolijke en enthousiaste verschijning. Buiten / in de tuin laat hij zich vrijwel altijd van zijn meest energieke kant zien door heerlijk te rennen en veel te spelen. Eenmaal binnen valt er altijd een totale rust over Bo heen en neemt hij plaats in zijn royale eigen mand of geniet hij van de warmte, door heerlijk op het zachte tapijt te liggen voor de haard.

Bo is de huishond van Nieuw Rollecate en hij is dol op mensen om zich heen. Overdag vindt Bo vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. In de avonden zal Bo met zijn baasjes mee naar huis gaan. Tijdens het eten en andere ‘mensen’-momenten ligt hij in zijn mandje en met deze afspraak heeft Bo geen enkel probleem.

Wel wil Bo nog even opmerken dat hij elke dag heerlijk hondeneten zoals de lekkerste brokjes en diverse paté-soorten krijgt. Van ander eten (mensenhapjes) wordt Bo altijd een beetje ziek en daarnaast vindt hij het lastig wanneer hij eten krijgt aangeboden, omdat hij dat niet mag aannemen van zijn baasjes. Hopelijk wil iedereen een handje helpen om het Bo niet te moeilijk te maken.

Kom gerust eens kennis maken.

Bo,
Huishond Nieuw Rollecate

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

BEZOEK IGZ NIEUW ROLLECATE

IGZ Logo

Onlangs bracht de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) een bezoek aan Nieuw Rollecate. Tijdens dit bezoek ontving Nieuw Rollecate complimenten over  de wijze waarop zaken zijn ingeregeld. Iets waar we enorm trots op zijn. Dit nieuwsbericht biedt nader inzicht en geeft aan dat ook qua wet- en regelgeving kwaliteit leidend is voor het doen en handelen van allen die betrokken zijn bij het zorgconcept Nieuw Rollecate.

Doel en aanleiding bezoek
Citerende uit het rapport: “Dit bezoek maakt deel uit van het toezicht van de inspectie op zorgaanbieders die vallen onder Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en die blijkens de gegevens van de Kamer van Koophandel nieuw zijn op de zorgmarkt.”. Het doel van het inspectiebezoek is geweest om nader kennis te maken met ons en na te gaan of voldaan wordt aan randvoorwaarden voor veilige en verantwoorde zorg.

Conclusies IGZ Bezoek
Naast de complimenten over het monumentale pand, ontvingen we ook complimenten over de wijze waarop de getoetste zaken geregeld waren. Vrijwel alle getoetste randvoorwaarden voor het leveren van veilige en verantwoorde zorg zijn beschreven en geïmplementeerd. Enkele punten, waaronder het beschrijven van een klachtenprocedure op de website (inmiddels hier te vinden), zijn inmiddels aangepast, dan wel ingeleverd. Daarnaast zijn we inmiddels volledig geaccrediteerd NEVEP lid. Daarover leest u meer in het betreffende nieuwsbericht op deze pagina.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Nieuw Rollecate en/of de zorg welke we verlenen, dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen. U kan zich op deze site tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging. Telefonisch contact is ook altijd mogelijk, evenals een bezichtiging en/of een persoonlijk gesprek, telefoon (0570) 234 014.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

INFORMATIEAVONDEN NIEUW ROLLECATE

Maandag 18 april, 23 mei en 20 juni organiseert woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate vanaf 19:30 uur een openbare en kosteloze informatieavond. Het is dé kans om kennis te maken met een vernieuwend en hoogstaand zorgconcept, compleet met zorgbutlers. In de zomermaanden juli-aug zijn er geen informatieavonden.

Vernieuwend zorgconcept
Zorgbutlers, een eigen restaurant en een historisch pand. Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate heeft het allemaal. In Nieuw Rollecate kan men in elke levensfase, met elke zorgbehoefte, terecht. Zelfs tot aan de laatste levensfase. Men huurt niet alleen een appartement, maar geniet onder andere ook van gevarieerde maaltijden, bereid onder leiding van een chef-kok.

Zorgbutlers voor persoonlijke zorg
Vernieuwend is onder meer dat Nieuw Rollecate werkt met Zorgbutlers, die gedreven worden door hun passie voor zorg. Het takenpakket van de Zorgbutler is zeer divers, van persoonlijke verzorging tot gastheerschap. Ook ‘s nachts staan Zorgbutlers klaar. Nieuw Rollecate biedt zorg op maat. Voor iedere gast is het zorgaanbod anders en geheel aangepast aan ieders persoonlijke wensen en behoeften; van eenvoudige huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging.

Royale appartementen
Nieuw Rollecate heeft 24 appartementen voor permanente zorg. Ook zijn er hotelkamers voor kortdurend verblijf, herstel, tijdelijke opvang mantelzorg of een zorgvakantie. Daarnaast kunnen gasten kiezen vooraanvullende zorg. Alle appartementen beschikken over een ruime badkamer, een keukenblok en royale raampartijen.

Informatieavond
Tijdens de informatieavond welke start om 19:30 uur wordt uitleg gegeven over het zorgconcept, de keuken- en restaurantfaciliteiten en de mogelijkheid mee te eten. Een financieel adviseur is deze avond  aanwezig om meer te vertellen over de financiële aspecten. Aansluitend is er de mogelijkheid na te praten met deze adviseur, zorgbutlers en gasten. Tevens zijn er kosteloze rondleidingen. Omstreeks 21:00 uur is de informatieavond ten einde.

“Nieuw Rollecate is een kleinschalige woon- en zorgvoorziening, waar gasten worden verzorgd, maar toch ‘thuis’ zijn.”

Meer informatie
Men kan zich op deze site tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging. Telefonisch contact is ook altijd mogelijk, evenals een bezichtiging en/of een persoonlijk gesprek, telefoon (0570) 234 014.

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

Open Huis 14 Maart

 

NIEUWJAARSWENS EN UITNODIGING NIEUW ROLLECATE

Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate organiseert maandag 18 januari en maandag 15 februari 2016 een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over het unieke zorgconcept Nieuw Rollecate, het restaurant en de financiële aspecten die hierbij komen kijken. De informatieavond start om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. De avond is geheel vrijblijvend bij te wonen.

NieuwRollecate_bloem_180p

Nieuwjaarswens en uitnodiging Nieuw Rollecate

Inmiddels is het jaar 2016 enkele dagen onderweg. Namens Nieuw Rollecate willen we u en al uw dierbaren een prettig jaar toewensen in goede gezondheid. Voor ons was het jaar 2015 een jaar waarin we onze droom in vervulling zagen gaan; de start van Nieuw Rollecate. Wij geven op een innovatieve manier invulling aan de veranderende zorg. Ons doel is de zorg weer in het teken te laten staan van mensen. Ons concept en onze visie raken steeds bekender. Steeds vaker mogen we informatie verstrekken en/of rondleidingen verzorgen. Ook nu in 2016 hebben we al nieuwe gasten mogen begroeten.

Middels dit bericht willen we u graag uitnodigen voor een van onze informatieavonden in de Brasserie van Nieuw Rollecate. Deze informatieavonden zijn in het leven geroepen, omdat we ons beseffen dat dergelijke beslissingen zeer complex zijn. De informatieavond is uiteraard helemaal vrijblijvend en bestaat uit;
* Ontvangst in de Brasserie van Nieuw Rollecate
* Uitleg van ons concept
* Fiscale informatie door dhr. Dollen van Eshuis Accountants en Adviseurs – http://www.eshuis.com/

Nadien is het ook mogelijk om met ons en/of dhr. Dollen verder te spreken. Ook bieden we u kosteloos een vervolggesprek met hem aan, wanneer u dat op prijs stelt.

Naast het informatieve deel kunt u tijdens de informatieavond verder spreken met ons, onze medewerkers, maar ook met onze huidige gasten. Daarnaast verzorgen we rondleidingen door ons pand, om u zo een gevoel te laten krijgen bij Nieuw Rollecate. Klik hier voor de bijgesloten folder met nadere informatie en uitleg: Folder 2016 Nieuw Rollecate

Nogmaals een prettig jaar gewenst.

Directie en medewerkers
Nieuw Rollecate

Men kan zich hier tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging.


Meer informatie

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234 014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

NIEUW: FOLDER NIEUW ROLLECATE

Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate organiseert maandag 18 januari en maandag 15 februari 2016 een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over het unieke zorgconcept Nieuw Rollecate, het restaurant en de financiële aspecten die hierbij komen kijken. De informatieavond start om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. De avond is geheel vrijblijvend bij te wonen. Klik hier voor de bijgesloten folder met nadere informatie en uitleg: Folder 2016 Nieuw Rollecate

Men kan zich hier tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging.


Meer informatie

@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234 014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

 

INFORMATIEAVOND WOON- EN ZORGVOORZIENING NIEUW ROLLECATE

Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate organiseert maandag 16 november de tweede informatieavond voor iedereen die meer wil weten over het unieke zorgconcept Nieuw Rollecate, het restaurant en de financiële aspecten die hierbij komen kijken. De informatieavond start om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. De avond is geheel vrijblijvend bij te wonen.

Informatieavond

Informatieavond vernieuwend zorgconcept

Na een ingrijpende verbouwing heeft woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate te Deventer op 1 november haar deuren geopend voor de eerste gasten. Zorgbutlers, een eigen restaurant en een historisch pand. Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate heeft het allemaal. En dát met een gloednieuw zorgconcept wat de verbinding maakt tussen kwaliteit van leven aan de ene kant en de zorgbehoefte aan de andere kant.

Tijdens de informatieavond wordt uitleg gegeven over het zorgconcept, de keuken/restaurantfaciliteiten en de mogelijkheid mee te eten. Een financieel adviseur is deze avond aanwezig om meer te vertellen over de fiscale mogelijkheden en de financiële aspecten van Nieuw Rollecate. Kortom, een mooie gelegenheid om u geheel vrijblijvend te oriënteren. Aansluitend aan al deze uitleg zijn er rondleidingen in Nieuw Rollecate.

Kosteloos advies

Aanmeldingen lopen gestaag binnen, maar er is nog plek. “Het is altijd mogelijk om het pand te bezichtigen middels een rondleiding of om meer informatie tot u te nemen, neem daarvoor gerust contact met ons op”, aldus de directie van Nieuw Rollecate.

“Wanneer u een appartement huurt, krijgt u daarvoor totale ontzorging bij ons. Nooit meer onderhoud aan een woning, u kunt dagelijks genieten van vers bereide maaltijden met lokale streekproducten gemaakt door chef-koks, u ontvangt de gehele dag sociale contacten en uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg op maat”.

Volledig verbouwd pand

De voormalige Rijkslandbouwhuishoudschool beschikt over 24 appartementen, onder meer in de voormalige klaslokalen. De appartementen zijn van een dusdanige royale grootte, dat ze ook geschikt zijn voor echtparen. Met op de begane grond een eigen terras en op de eerste verdieping een Frans balkon. Daarnaast beschikt elke appartement over royale raampartijen, een pantry en een prachtige badkamer. Bij Nieuw Rollecate kunnen alle mensen, in elke levensfase, met elke zorgbehoefte terecht. Dat betekent ook dat gasten tot aan hun laatste levensfase in Nieuw Rollecate kunnen blijven.

Nieuw Rollecate heeft tevens hotelkamers beschikbaar voor kortdurend verblijf. Dit kan zijn voor familie, die wil overnachten. Ook kunnen deze kamers gebruikt worden voor een kortdurende opname, dit kan zijn omdat u nog niet voldoende bent hersteld, of omdat familie tijdelijk niet in de gelegenheid is om als mantelzorger te fungeren, of voor respijtzorg. “Uiteraard kunt u ook bij ons overnachten, omdat u er even lekker tussen uit wilt maar wel zorg nodig heeft”.

Meer informatie
@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234 014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

Men kan zich op deze site tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging.

 

PERSBERICHT: Informatieavonden Woon- en Zorgvoorziening Nieuw Rollecate 

Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate organiseert maandag 19 oktober en 16 november een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over het unieke zorgconcept Nieuw Rollecate, het restaurant en de financiële aspecten die hierbij komen kijken. De informatieavond is vrij toegankelijk en geheel vrijblijvend bij te wonen.

Informatieavond

Informatieavond vernieuwend zorgconcept
Na een ingrijpende verbouwing opent woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate te Deventer op 1 november haar deuren voor de eerste gasten. Zorgbutlers, een eigen restaurant en een historisch pand. Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate heeft het allemaal. En dát met een gloednieuw zorgconcept wat de verbinding maakt tussen kwaliteit van leven aan de ene kant en de zorgbehoefte aan de andere kant.

Tijdens de informatieavond wordt uitleg gegeven over het zorgconcept, de keuken/restaurantfaciliteiten en de mogelijkheid mee te eten. Een financieel adviseur is deze avond aanwezig om meer te vertellen over de fiscale mogelijkheden en de financiële aspecten van Nieuw Rollecate. Kortom, een mooie gelegenheid om u geheel vrijblijvend te oriënteren. Aansluitend aan al deze uitleg zijn er rondleidingen in Nieuw Rollecate.

Kosteloos advies
Aanmeldingen lopen gestaag binnen, maar er is nog plek. “Het is altijd mogelijk om het pand te bezichtigen middels een rondleiding of om meer informatie tot u te nemen, neem daarvoor gerust contact met ons op”, aldus de directie van Nieuw Rollecate.

“Wanneer u een appartement huurt, krijgt u daarvoor totale ontzorging bij ons. Nooit meer onderhoud aan een woning, u kunt dagelijks genieten van vers bereide maaltijden met lokale streekproducten gemaakt door chef-koks, u ontvangt de gehele dag sociale contacten en uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg op maat”.

Volledig verbouwd pand
De voormalige Rijkslandbouwhuishoudschool beschikt over 24 appartementen, onder meer in de voormalige klaslokalen. De appartementen zijn van een dusdanige royale grootte, dat ze ook geschikt zijn voor echtparen. Met op de begane grond een eigen terras en op de eerste verdieping een Frans balkon. Daarnaast beschikt elke appartement over royale raampartijen, een pantry en een prachtige badkamer. Bij Nieuw Rollecate kunnen alle mensen, in elke levensfase, met elke zorgbehoefte terecht. Dat betekent ook dat gasten tot aan hun laatste levensfase in Nieuw Rollecate kunnen blijven.

Nieuw Rollecate heeft tevens hotelkamers beschikbaar voor kortdurend verblijf. Dit kan zijn voor familie, die wil overnachten. Ook kunnen deze kamers gebruikt worden voor een kortdurende opname, dit kan zijn omdat u nog niet voldoende bent hersteld, of omdat familie tijdelijk niet in de gelegenheid is om als mantelzorger te fungeren, of voor respijtzorg. “Uiteraard kunt u ook bij ons overnachten, omdat u er even lekker tussen uit wilt maar wel zorg nodig heeft”.

Meer informatie
@: info@nieuwrollecate.nl
M: 0570-234014
T: @NieuwRollecate
F: Facebook.com/nieuwrollecate

Men kan zich op deze site tevens aanmelden voor een brochure, een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging.

 

Architectuurcentrum Rondeel te gast in Nieuw Rollecate

Op donderdag 3 september was Architectuurcentrum Rondeel in Deventer te gast in Nieuw Rollecate. Architectuurcentrum Rondeel is een platform voor discussie, debat en kennisuitwisseling over ruimtelijke onderwerpen. De hoofddoelstelling van de Stichting Architectuurcentrum Rondeel is het stimuleren van de belangstelling voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur bij het publiek, opdrachtgevers, beleidsmakers (van gemeente tot provincie), ontwikkelaars en bouwers.

In Nieuw Rollecate is een bijeenkomst gehouden, waar Le Clecq planontwikkeling en de directie van Nieuw Rollecate een presentatie hebben gegeven.